Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Szeptember 10. 08:44, péntek | Helyi

ELISMERÉS A KÓRHÁZ DOLGOZÓINAK

ELISMERÉS A KÓRHÁZ DOLGOZÓINAK

A Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete ebben az évben a Karcag Város Egészségügyi és Szociális Szolgálatáért díjat a Kórház dolgozóinak adományozta.

A díjat a város lakossága egészségügyi és szociális ellátása érdekében végzett kiemelkedő munkájuk elismeréseként adományozta a Karcag Városi Önkormányzat.

Nagyné László Erzsébettel, a Kátai Gábor Kórház főigazgatójával beszélgettünk, hiszen Jász-Nagykun-Szolnok Megyei és Karcag Városi Önkormányzat elismerését is megkapták most az ünnep alkalmából, hiszen láttuk, mindannyian tapasztaltuk, hogy rengeteget dolgoztak a COVID idején a munkatársai. Meghatottan vették át a kollégáival mindkét díjat. Mit szólt az elismeréshez?

- Tisztelettel köszöntöm a televíziónézőket is, akik itt voltak a díjátadáson, illetve a tegnapi napon a megyeházán. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy elismerik a munkánkat, a kollegák munkáját. Nem kis munka van a hátunk mögött.

Nagyon nehéz volt ez a másfél év, Emberpróbáló volt, lélekpróbáló volt, és fizikai próbára is tette nyilván a kollégákat, hiszen senki nem kivétel és jómaguk is többen elkapták a vírust. Túl vagyunk rajta, túl vagyunk ezen az időszakon, nagyon sokat tanultunk belőle, úgy gondolom, mindannyian. Az elvitathatatlan úgy a díj tekintetében, mint a saját belső érzelmem tekintetében, hogy ez csapatmunka volt. Tehát ez az intézmény minden egyes dolgozójára szükség volt. Úgy az orvosokra, az ápolóra, aki odaállt az ágy mellé az asszisztensekre, a járóbeteg szakrendelésen dolgozókra, mint akár a mosodában, a konyhán, az élelmezésen és a takarításon dolgozókra. Mindenkinek be kellett tartani ezt az új jogszabályi környezetet és a higiéniában is, mindenben, mindenben olyan új dolgokhoz kellett alkalmazkodni, átpakolni az épületet, visszapakolni az épületet, elhelyezni a betegeket, és úgy gondolom, hogy minden egyes kollégámnak hálával és köszönettel tartozok azért, hogy ebben a nehéz helyzetben ilyen kitartóan helytálltak. És külön köszönöm a megyei önkormányzatnak és Karcag város önkormányzatának, hogy mindkét helyen díjjal ismerték el a dolgozóink munkáját.

- Köszönjük szépen, és jó egészséget kívánunk minden dolgozónak, hiszen azért láthattuk az elmúlt hónapokban mi is, hogy sok civil szervezet, magánember is elismerve az önök megfeszített munkáját, azért a maga módján igyekezett támogatni, segíteni önöket.
- Mi is nagyon szépen köszönjük mindenkinek a segítséget, az adományokat, a támogatásokat garantáltan arra fordítottuk, amire szükség volt. Külön köszönjük az elismerést, és én is köszönöm minden kollégámnak és nagyon jó egészséget kívánok a lakosságnak, mindenkinek, aki hozzánk fordul, és természetesen kollégáimnak is kitartást, így a negyedik hullám előtt.

-Köszönjük szépen, és még egyszer gratulálunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.