Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2021. Szeptember 25. 07:43, szombat | Helyi

ELISMERÉS A TISZA-TAVI KERESZTÉNY POLGÁRI KÖRNEK

ELISMERÉS A TISZA-TAVI KERESZTÉNY POLGÁRI KÖRNEK

Az ünnepi önkormányzati ülésen Karitatív tevékenységért díjat kapott a Tisza-tavi Keresztyén Polgári Kör, akik adományaikkal támogatták a karcagi intézményeket.

A díjat Szepesi Tibor polgármestertől Fodor Gusztáv elnök, alapító vette át.

Az elnök szerint hatalmas megtiszteltetés számukra, hogy a Nagykunság szívében itt lehetnek és átvehették ezt a díjat. Ígéri, folytatják ezt a jótékony tevékenységet.
Az elmúlt évben központi támogatási helyük volt a karcagi Kátai Gábor Kórház, ahol orvosi jellegű segítséggel támogatták azt, de a város számára is hoztak adományt éppúgy, mint a Gólyafészek otthonnak.

A későbbiekben szeretnék a karcagi idősek otthonát is támogatni. Ehhez Hollandiából ide fognak érkezni a Főtámogató Alapítvány kuratóriumi vezetői, akikkel megpróbálják megalapozni az előttük álló öt év támogatási céljait, hogy folytathassák a jócselekedeteket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.