Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2021. Augusztus 26. 07:00, csütörtök | Helyi

ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT KOVÁCSNÉ KACSÓ EMÍLIA

ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT KOVÁCSNÉ KACSÓ EMÍLIA

Kovácsné Kacsó Emília, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály igazgatási ügyintézője az Emberi Erőforrások Minisztere Elismerő Oklevelét vehette át.

Ebből az alkalomból beszélgettünk vele.

Kormánytisztviselőként 2002 óta dolgozik a népegészségügyi igazgatásban. Az elmúlt 19 évben végzett tevékenysége megmutatta, hogy munkájára a szakszerűség, a gyorsaság és a hatékonyság jellemző. Feladatellátása során kiemelt figyelmet fordít az osztály ügyfeleivel való kapcsolattartásra és a hatékony együttműködésre - hangzott el többek között róla a méltatásakor.

Mint elmondta, 2002. május 6-án kezdett dolgozni az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Karcag Városi Intézetében, előtte is az egészségügyben tevékenykedett.
A Covid-19 világjárvány elleni védekezés miatt rendkívüli módon megnövekedett járványügyi hatósági feladatok ellátása, a Népegészségügyi Osztály járványügyi intézkedéseivel kapcsolatos adminisztrációs feladatok teljes körű ellátása és koordinálása mellett, számtalanszor vett részt a járvány megfékezése érdekében végzett járványügyi vizsgálatokban is munkatársaival együtt munkaidőn túl is, állandó hétvégi munkavégzéssel.

A megnövekedett járványügyi feladat ellátásunkat segítették a Karcagi, Tiszafüredi és Kunhegyesi Járási Hivatal más szervezeti egységeiből osztályunkon történő munkavégzésre áthelyezett kormánytisztviselők, munkavállalók, akik vállalták a napi munkaidőn felül és hétvégére elrendelt rendkívüli munkavégzést is. Lelkiismeretesen, több mint fél évet dolgoztak osztályunkon, munkavégzésük nagy segítséget jelentett részünkre - mondta a díjazott, aki úgy érzi, a miniszteri elismerés, ami nagy meglepetésvolt a számára, nemcsak neki, hanem az említett kollégáinak is szól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 16:00, csütörtök | Helyi

KIHASZNÁLTA JÓHISZEMŰSÉGÉT

Egy 27 éves tiszapüspöki nő több alkalommal kért pár ezer forintot az idős helybélitől. Az utolsó alkalom azonban nem várt fordulatot vett, és rablás lett a vége.

2024. Május 09. 13:00, csütörtök | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RÓNAI MALOMBAN

Földközelben- Rögök között címmel nyílt meg Sztancsik József fafaragó kiállítása a Rónai Malomban.

2024. Május 09. 09:00, csütörtök | Helyi

FEJBE LŐTTE FŐNÖKÉT

Egy férfi fegyverrel vetett véget egy másik életének Komádiban, miután vitába keveredtek - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2024. Május 08. 14:00, szerda | Helyi

KIÁLLÍTÁS NYÍLT A RENDŐRMÚZEUMBAN

A Rendőrmúzeumban 39 amatőr művész közel 100 alkotásával nyílt kiállítás.