Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

Április 24-e, a rendőrség napja alkalmából a szolnoki Megyeháza dísztermében április 22-én megrendezett ünnepségen a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a vármegye közbiztonsága érdekében kifejtett kiemelkedő és példamutató teljesítménye elismeréseként Biztonságos Vármegye Díjat és emlékplakettet adományozott Csesznok Csilla r. alezredesnek, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tevékenységirányítási Központ osztályvezetőjének. Továbbá Biztonságos Vármegye Emlékplakettet adományozott a Tiszafüred Városi Polgárőrség elnökének, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Polgárőrség elnökhelyettesének, az Országos Polgárőr Szövetség Vízi Tagozat elnökének, Kövér Gábor polgárőrnek. A 2024. január 15-én több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárás során az elkövető kilétének megállapításában, elfogásában, illetve a nyomozás eredményes végrehajtásában nyújtott lelkiismeretes és kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály kiemelt főnyomozóját, Balogh Zsanett r. őrnagyot, valamint a Bűnügyi Osztály nyomozóját, Balla Attila r. törzszászlóst.

Dr. Rádi Norbert r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány a rendőrség napja alkalmából kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként további 35 munkatársat részesített dicséretben és jutalomban az ünnepségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.

2024. Május 16. 13:00, csütörtök | Helyi

A VÁDLOTT SZERINT EGY IDEGEN TETTE

Egy rejtélyes idegent emleget a karcagi gyilkosság vádlottja. Azt mondja, nem ő követte el a gyilkosságot, hanem egy ismeretlen személy.

2024. Május 16. 11:00, csütörtök | Helyi

ELBALLAGTAK A „VARRÓSOK”

Elballagtak a Karcagi Szakképzési Centrum, Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai.

2024. Május 16. 07:00, csütörtök | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A KARCAG VÁROS KÖZBIZTONSÁGÁÉRT DÍJ

A Karcag Közbiztonságáért Díjat idén Antal Júlia rendőr alezredes vehette át Szepesi Tibor polgármestertől.