Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Július 09. 19:03, kedd | Helyi

Erdélyi diákok Karcagon

Erdélyi diákok Karcagon

A KSZC Varró István Szakgimnázium, Szakközépiskola asztalos tanulói a Határtalanul pályázat keretében tizedik alkalommal találkoztak a székelykeresztúri Zeyk Domokos Technológiai Líceum asztalos tanulóival.

Az erdélyi diákok az asztalos szakmai ismereteken túl a város, az ország történetével is ismerkedtek ittlétük alatt, hiszen több üzemet is meglátogattak.

Fontos cél volt most is az együtt dolgozás, így a karcagi és erdélyi diákok a Csokonai Könyvtár számára készítettek Kiss László és Mihály István szaktanárok irányításával egy Csokonai Könyvtár feliratot, melyet együtt adtak át Fülöp Ilona csoportvezető részére, majd szereltek fel a könyvtár bejáratához.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.