Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Június 05. 07:39, szombat | Helyi

EREDMÉNYESEK A KARCAGI BIRKÓZÓK

EREDMÉNYESEK A KARCAGI BIRKÓZÓK

A KSE Birkózó Szakosztály edzésén Urbán Zoltán edzőtől megtudtuk, a vírushelyzet miatt nehéz volt a versenyekre készülniük.

A Diák I. Országos Kötöttfogású Bajnokság, (magyar bajnokság) volt Egerben, ahol a tanítványa, a fia 2. lett. Ilyenkor az apa és edző szétválasztása nem egyszerű feladat - vallja be a szakember, aki nem kivételezik fiával, ugyanannyit vagy még többet kell teljesíteni, mint társainak.
Az egri versenyen jászberényi, szolnoki induló is volt a 300 között.

A karcagiak három fővel indultak a bajnokságon, Gál Milán egy korcsoporttal feljebb birkózhatott szülői engedéllyel és szépen helytállt az idősebbek között.
Saját korcsoportjában birkózott Péter Bence és Urbán Zoltán. Bence és Zoltán a döntőbe jutásért összekerült, itt Zoli győzött, a döntőben ő is vereséget szenvedett, így második lett.

K. Nagy Gábor egykori karcagi birkózó segíti az edzéseket Urbán Zoltánnak, aki 2-3 gyermekben lát tehetséget, akik a következő versenyeken érmesek lehetnek. Június 12-én, Kiskunfélegyházán versenyeznek legközelebb a karcagi birkózók.
Az edző köszöni Szepesi Tibor polgármester és Kurucz István támogatását.

Címkék: #karcag tv, birkózás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.