Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Június 04. 05:04, szombat | Helyi

EROTIKUS VIDEÓVAL TRÜKKÖZÖTT A KUNMADARASI FÉRFI

EROTIKUS VIDEÓVAL TRÜKKÖZÖTT A KUNMADARASI FÉRFI

A Szolnoki Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat egy 29 éves kunmadarasi férfi ellen.

A vádlott 2021 tavaszán egy internetes közösségi oldalon álprofilt használva, magát nőnek adta ki. Erotikus tartalmú levelezésbe kezdett egy mit sem sejtő férfivel, aki még a bankkártya adatait is megadta abban reménykedve, hogy a „hölgy” még több erotikus videót küld majd neki. Ehelyett azonban a sosem látott levelezőtárs alig egy nap alatt 162.000 forinttal rövidítette meg a sértettet.

Az ügyészség azt indítványozta vádiratában, hogy a bíróság a büntetett előéletű vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönt szabjon ki és rendeljen ki mellé pártfogó felügyelőt. Az ügy a Szolnoki Járásbíróságon folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.