Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Január 09. 08:21, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Estére már meleg otthon várta az idős férfit

Estére már meleg otthon várta az idős férfit

Polgárőr, rendőrök és rokonok segítségével estére már fűthetett otthonában a kenderesi idős férfi.

Egy kenderesi polgárőr tájékoztatta a rendőrséget 2017. január 8-án délelőtt, miszerint tudomást szerzett arról, hogy egy kenderesi lakos otthonában nincs fűtés. A rendőrök megállapították, hogy az egyedül élő idős férfi családi házában valóban nincs olyan berendezés, amivel fűteni lehetne.

Tekintettel arra, hogy az épületben nagyon hideg volt és a bácsi reszketett, hozzá azonnal mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatok végett kórházba vitték a férfit.

Eközben a Kenderesi Őrs parancsnoka a helyi körzeti megbízottal felkutatták az idős ember egyik rokonát és az általa felajánlott kályhát beszerelték a házba. A rendőrök visszavitték otthonába a 73 éves férfit, aki azonnal begyújtott és megköszönte a segítséget.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.