Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2019. Augusztus 15. 18:00, csütörtök | Helyi

F. Kovács Sándor sajtóközleménye

F. Kovács Sándor sajtóközleménye

Nagyné László Erzsébet - a karcagi önkormányzat Fidesz által támogatott képviselője - évek óta kifogástalanul és a választók megelégedésére végzi munkáját.

A karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatójaként az ország egyik legsikeresebb egészségügyi vezetője. Munkáját kitűnően végzi.

Az elmúlt napokban a sajtóban megjelent gyanúsítgatások, rágalmak minden alapot nélkülöznek. Bebizonyosodott, hogy soha semmilyen módon nem kért, nem kapott és nem adott jogtalan előnyt.

A karcagi Rendőrkapitányság és a Kátai Gábor Kórház közötti folyamatos kapcsolattartást egy, a 2018. március 12-én kötött kétoldalú megállapodás teszi lehetővé. Így minden esetben a megállapodásban foglaltak szerint jártak el az érintettek.

Bűncselekmény gyanúja ott merül fel, ahol valaki, vagy valakik rendőröket bíztak meg, hogy a rendőrségen belül jogtalan, titkos hangfelvételt készítsenek és érzékeny, személyes adatokat (pl. egészségügyi állapot) juttassanak el a megbízóikhoz, akik ezt nagy nyilvánosságra hozták.

Az ügyben érintettek a szükséges jogi lépéseket már megtették. Reméljük, hogy a nyomozás fényt derít a tettesekre és megbízóikra, valamint elégtételt biztosítanak a jogtalanul meghurcolt köztiszteletben álló szakemberek számára.

Tisztelettel:

F. Kovács Sándor

országgyűlési képviselő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 23. 08:44, csütörtök | Helyi

A MAGYAR KULTÚRA NAPJA

A magyar kultúra napjáról Sári Kovács Szilvia alpolgármester emlékezett meg

2020. Január 21. 20:00, kedd | Helyi

Az ”áldott” Karcag

1992-ben jelent meg először Demjén Lajosné: Az ”áldott” Karcag című kötete, melyet most rokonai - Oroszi Sándor és Oroszi Imre újból megjelentettek.

2020. Január 21. 09:28, kedd | Helyi

A sofőr elhagyta a helyszínt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

2020. Január 20. 18:05, hétfő | Helyi

Pedagógiai asszisztenst is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: