Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2019. Augusztus 15. 18:00, csütörtök | Helyi

F. Kovács Sándor sajtóközleménye

F. Kovács Sándor sajtóközleménye

Nagyné László Erzsébet - a karcagi önkormányzat Fidesz által támogatott képviselője - évek óta kifogástalanul és a választók megelégedésére végzi munkáját.

A karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatójaként az ország egyik legsikeresebb egészségügyi vezetője. Munkáját kitűnően végzi.

Az elmúlt napokban a sajtóban megjelent gyanúsítgatások, rágalmak minden alapot nélkülöznek. Bebizonyosodott, hogy soha semmilyen módon nem kért, nem kapott és nem adott jogtalan előnyt.

A karcagi Rendőrkapitányság és a Kátai Gábor Kórház közötti folyamatos kapcsolattartást egy, a 2018. március 12-én kötött kétoldalú megállapodás teszi lehetővé. Így minden esetben a megállapodásban foglaltak szerint jártak el az érintettek.

Bűncselekmény gyanúja ott merül fel, ahol valaki, vagy valakik rendőröket bíztak meg, hogy a rendőrségen belül jogtalan, titkos hangfelvételt készítsenek és érzékeny, személyes adatokat (pl. egészségügyi állapot) juttassanak el a megbízóikhoz, akik ezt nagy nyilvánosságra hozták.

Az ügyben érintettek a szükséges jogi lépéseket már megtették. Reméljük, hogy a nyomozás fényt derít a tettesekre és megbízóikra, valamint elégtételt biztosítanak a jogtalanul meghurcolt köztiszteletben álló szakemberek számára.

Tisztelettel:

F. Kovács Sándor

országgyűlési képviselő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 15:53, csütörtök | Helyi

Kováts Mihály Tagiskola felújítása

Augusztus 5-én, szerdán került sor a Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézmény felújítási munkálatainak bejárására.

2020. Augusztus 03. 18:38, hétfő | Helyi

Életét három szó jellemezte igazán: a hit, a remény és a szeretet

Az április 11-én, 94. életévében elhunyt dr. Sántha József nyugalmazott belgyógyász főorvosra, mindannyiunk szeretett \"Jóska bácsijára\"megemlékező istentiszteleten búcsúztunk el

2020. Augusztus 02. 08:35, vasárnap | Helyi

Szobafestők nyári gyakorlaton

A Karcagi Szakképzési Centrum Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban töltötték le kötelező, nyári szakmai gyakorlatukat a 9-10-es szobafestő-mázoló-tapétázó tanulók.

2020. Augusztus 01. 09:04, szombat | Helyi

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.