Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. December 05. 05:00, hétfő | Helyi

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

FAHUSÁNGGAL ÜTÖTTE LE

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy fegyverneki férfit, aki a gyanú szerint fahusánggal bántalmazta a sértettet, majd elvette értékeit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett és a 38 éves feltételezett elkövető Fegyverneken, egy ismerősüknél italoztak 2022. november 5-én délután. Gyalogosan elindultak a későbbi bántalmazó lakásához, ahol közöttük nézeteltérés miatt heves vita alakult ki. Ennek során a házigazda magához vett egy fahusángot, amivel többször megütötte a sértettet fejét, aki a bántalmazástól a földre esett. Ekkor a jogsértő – kihasználva védekezésre képtelen állapotát – átkutatta a földön fekvő zsebeit és azokból 15.000 forintot és mobiltelefont vett magához.

A bántalmazás során a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt Fegyverneken elfogták és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Ruházatának átvizsgálása során megtalálták az áldozat mobiltelefonját és a jogtalanul elvett készpénz egy részét, amiket lefoglaltak.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki kifosztás és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 11:03, kedd | Helyi

A MECCS VÉGÉRE ELFOGYOTT A TÜRELME A FOCISTÁNAK

2024. Április 16. 10:02, kedd | Helyi

KORÁBBAN KEZDŐDHET NAGYKÖRŰN A CSERESZNYESZÜRET

Virágba borult Magyarország cseresznyéskertje. Nagykörű határában fehérlik a több ezer cseresznyefa.

2024. Április 16. 10:00, kedd | Helyi

LEBUKTAK A DROGTERJESZTŐK

A rendelkezésre álló adatok szerint az öt férfi 2023 márciusától elsősorban Rákóczifalván, Szolnokon és Zagyvarékason szervezett formában – egymással konspirálva – marihuánával kábítószer- kereskedelmet bonyolítottak.

2024. Április 15. 14:06, hétfő | Helyi

Parkoló járművekbe hajtott egy autó Karcagon

Egy parkoló kisteherautónak, illetve egy másik járműnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap hajnalban Karcagon, a Püspökladányi úton.