Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Október 09. 18:54, vasárnap | Helyi

Fecskeavató

Fecskeavató

A játszóteret és a közösségi teret Gulyás Zsolt plébános áldotta meg.

A Györffy István Katolikus Általános Iskolában október 7-én tartották keresztény családi napját, ahol Kovács Miklósné igazgató köszöntötte a szülőket, az iskolaszék, a szülői közösség vezetőit, a vendégeket és az elsősöket, hiszen a program a Fecskeavatóval kezdődött, a két első osztály tagjai és az iskola új dolgozói tettek fogadalmat arról, hogy megtartják a györffys hagyományokat.

A nyolcadikosok egy ajándék vonalzóval lepték meg a kicsiket, majd Molnár Pál képviselő szólt a felújított iskolaudvarról, mely az iskola alapítványa, a fenntartó és a Városgondnokság segítségével újulhatott meg.

A játszóteret és a közösségi teret Gulyás Zsolt plébános áldotta meg. Az ünnepség keretében adták át a hulladékgyűjtésből összegyűlt pénzt az osztályoknak. A közös néptánc után, melyet Oroszné Millinkhoffer Rita és a néptáncosok vezettet, a kicsik birtokba vették az új játszóteret.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.