Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Május 13. 07:48, péntek | Helyi
Forrás: police.hu, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Fegyverek és kábítószer

Fegyverek és kábítószer

A karcagi rendőrök tervezett akciót hajtottak végre

A karcagi rendőrök tervezett akciót hajtottak végre Kisújszálláson. Több fegyvert vagy annak utánzatát, kábítószer-gyanús anyagot és azok előállításához, terjesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le. Egy férfit őrizetbe vettek.

Több hónapnyi nyomozást követően a Karcagi Rendőrkapitányság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével 2016. május 12-én a hajnali órákban több kisújszállási helyszínen tartottak házkutatást. A nyomozók lőfegyvereket vagy annak utánzatait, lőszereket, kábítószer-gyanús anyagokat és kábítószer-kereskedelemhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

Az összehangolt akció eredményeként a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak egy kisújszállási férfit. A nyomozók a 20 éves F. Bencét gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=26Gq6Jb-kfs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 14:00, szombat | Helyi

KAMIONNAK CSAPÓDOTT

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó n a 4-es főúton Fegyvernek közelében. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.