Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. December 13. 18:02, péntek | Helyi

Fejlesztés Kisújszálláson

Fejlesztés Kisújszálláson

Kisújszálláson ma jelentős beruházások átadása történt meg! Egyrészt komplex energetikai felújításon esett át a Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Pavilon és Új Épület.

Kisújszálláson ma jelentős beruházások átadása történt meg! Egyrészt komplex energetikai felújításon esett át a Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Pavilon és Új Épület.

Itt akadálymentes mosdók kialakítása, két szintet összekötő lift építése, nyílászárócsere, napkollektor kihelyezés, födém és fal szigetelés, kazáncsere történt meg.

A másik fontos fejlesztés eredményeként pedig egy új 350 adagos főzőkonyha szolgálja mostantól a település szociális közétkeztetését.


A beruházások a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program megyei forrásából valósultak meg, mintegy 527 millió forint költséggel.
Két újabb lépés az érintett kisújszállási lakosok életkörülményeinek javulásáért! írta F. Kovács Sándor facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.