Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Július 01. 11:42, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fel akarta gyújtani a házat

Fel akarta gyújtani a házat

A gödöllői rendőrök egy aszódi férfi ellen javasolnak vádemelést.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 47 éves aszódi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 17-én délután egy Aszódon lévő ikerház oldalát a konyhaablaknál benzinnel lelocsolta, majd meggyújtotta azt, aminek következtében a konyhaablak szúnyoghálója és műanyag takarólemeze megégett. A tüzet sikerült időben megfékezni, személyi sérülés nem történt az eset során.
A gödöllői rendőrök a férfi ellen folyatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Gödöllői Járási Ügyészség részére.

Címkék: Aszód, gödöllő, ház, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.