Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Május 26. 12:42, vasárnap | Helyi

Felvonulás és koszorúzás

Felvonulás és koszorúzás

Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolai Tagintézmény fúvósai, dobosa és a Kováts Mihály Huszárbandérium mögött felsorakozva, átvonultak az ünneplők a Kováts Mihály Tagintézmény elé,

ahol Györfi Lajos szobrászművész domborműve előtt koszorúzásra került sor.

A Honvédelmi Minisztérium nevében Németh Szilárd István parlamenti államtitkár a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese koszorúzott. Karcag Város Önkormányzata nevében Dobos László polgármester, Gyurcsek János és Kovács Szilvia alpolgármesterek, valamint Rózsa Sándor jegyző, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei és a Karcagi Járási Hivatal nevében Dr. Katona Károly főigazgató és Hodos Julianna hivatalvezetők, a Karcagi Tankerületi Központ és a KÁI AMI nevében Sági István tankerületi igazgató, Kissné Soós Ágnes szakmai igazgatóhelyettes és Plósz Csilla Margit intézményvezető, Török Csilla intézményvezető helyettesek, a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület nevében Chrappánné Papp Ágnes tagintézmény vezető és dr. Fazekas Sándor elnök, a Kunszövetség nevében Kovács Sándor országgyűlési képviselő, a elnök és Bene Sándor emeritus nagykunkapitány helyezte el az emlékezés koszorúját. A Kátai Gábor Kórház nevében Nagyné László Erzsébet mb. főigazgató és dr. Svéda Szabolcs István orvos igazgató és Bődi Szilvia ápolási igazgató koszorúzott, a Karcagi Nagykun Városvédő Egyesület nevében Györfi Sándor jászkun főkapitány, elnök, a Kováts Mihály Alapítvány nevében Szekrényesi László az alapítvány elnöke tisztelget a hős emléke előtt, a Karcagi Nagykun Bajtársi Egyesület nevében Rab János elnök és Szabó Sándor ny. főtörzs zászlós, a Kováts-os Gyermekekért Egyesület nevében Laczik Dénesné az egyesület elnöke és Éri Orsolya Natália az egyesület tagjai helyeztek el koszorút.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.