Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2024. Március 24. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: karcag tv

FENNÁLLÁSUK 150. ÉVFORDULÓJÁT IS ÜNNEPELTÉK

FENNÁLLÁSUK 150. ÉVFORDULÓJÁT IS ÜNNEPELTÉK

Idén is megtartotta a Karcagi Nagykun Vadásztársaság a hagyományos Vadászbálját.

Idén ünnepli megalakulásának 150. évfordulóját a Karcagi Nagykun Vadásztársaság. Közgyűlésüket követőneneste jótékonysági bált rendeztek a Berekfürdőben. A bálozókat és Karcag Televízió nézői Hubai Imre Csaba, a Karcagi Nagykun Vadásztársaság elnöke köszöntötte.

A térség országgyűlési képviselője F. Kovács Sándor is tagja a Karcagi Nagykun Vadásztársaságnak, köszöntőjében kiemelte hogy parlamenti elfoglaltsága miatt egyre kevesebbet tud részt venni vadászatokon

Karcag város polgármestere is szólt a bálozókhoz kiemelte Aki kicsit mélyebben néz a vadászat mögé, az tudja, hogy a vadászat egy szolgálat, hiszen a vadgazdálkodás az odafigyelés, a természet megfigyelése és segítése.

A vadászszezonnak vége márciusban hagyják a természetet pihenni, a vadállományt regenerálódik, a vadászok óvják, környezetüket, élőhelyüket. Így ilyenkor van itt a bálozásnak az ideje a vadászok számára – mondta Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke.

A vacsora után hatalmas vadász tortával lepte meg a vendégeket Perity Róbert, a Park Étterem mestercukrásza. A bálon a jó hangulatról a Rulett Show Band gondoskodott.

Az est tombolabevétele is a társaság vadgazdálkodását segíti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.