Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Július 13. 08:14, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Földön, vízen és a levegőben is

Földön, vízen és a levegőben is

Összehangolt ellenőrzésekkel a Tisza-tó térségében a pihenni vágyók és a lakosok biztonságáért.

Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottságot alkotó megyei rendőr-főkapitányságok munkatársai a Készenléti Rendőrség közreműködésével, valamint a polgárőrökkel közösen 2016. július 8. és 2016. július 10. között összehangolt ellenőrzéseket hajtottak végre a Tisza-tó területén és vonzáskörzetében.

Az összehangolt ellenőrzések legfőbb célja az utazó bűnözés elleni hatékony fellépés, továbbá a hazai és külföldi vendégek személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a jogsértések megelőzése, felderítése, a tiltott prostitúció és a hozzá kapcsolódó jogsértések megakadályozása, megszakítása és a balesetek megelőzése volt.

A rendőrök a szárazföldön gépkocsival, motorkerékpárral, kerékpárral és gyalogosan „vigyázták a rendet”, de a vízen és a levegőben is ellenőrzéseket hajtottak végre. A járőrök a turisztikailag frekventált települések bel- és külterületén úgynevezett „finn módszeres” ellenőrzésekkel szűrték ki a forgalomból az ittas járművezetőket. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság rendőrei a Tisza-tó területén és a vízparton járőröztek és intézkedtek a jogsértőkkel szemben A Készenléti Rendőrség helikopteres egysége elsősorban a közlekedésrendészeti jogsértések felderítésében nyújtott hathatós segítséget a 4-es számú főút és a Tisza-tó térségében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.