Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 13. 12:05, szerda | PR

Francia külső és innovatív belső

Francia külső és innovatív belső

A Renault nem szégyenlős, egyenesen azt ígéri, hogy hétköznapjainkat könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Azonban nincs is rá oka, hogy az legyen: a márka modelljei minden téren lehengerlőek.

Amikor stílus és a jelen legújabb technológiái találkoznak, abból rossz nem sülhet ki – mindez igaz a Renault-ra is, amit többek között a 115 éves, sikerekben és innovációkban gazdag történelme, a Föld 128 országában értékesített személyautóinak és kishaszonjárműveinek töretlen népszerűsége is igazol. A márka ráadásul az elsők között ismerte fel, hogy a 21. század vezetőinek nem elég, ha csupán a futószalagokról legördülő autók felelnek meg minden elvárásnak, hanem a vállaltnak is reagálnia kell a kor kihívásaira. A Renault ezért elkötelezetten küzd saját illetve ügyfelei ökológiai lábnyomának csökkentéséért, valamint zászlajára tűzte az esélyegyenlőséget és a soha meg nem álló szaktudásfejlesztést. Ha Önnek is fontos a jövőbe tekintés, a felelős döntéshozatal, nézzen körül a renaultszabo.hu oldalon!

Fenntartható és gazdaságos

2019-ben, amikor egyre sürgetőbbé válik az éghajlatváltozás enyhítése, elengedhetetlen, hogy az autóipar is mindent megtegyen a szén-dioxid kibocsátás csökkentése érdekében. A Renault a zéró kibocsátás technológiának köszönhetően valóban élen jár a fenntartható közlekedésben. Ha Ön is leteszi voksát utazásai során az autós közlekedés környezetre gyakorolt hatásainak enyhítése mellett, minden bizonnyal meg lesz elégedve a márka Driving ECO² programjának intelligens megoldásaival.




A program célja az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás csökkentése. Mégpedig az által, hogy összehangolja a jármű speciális berendezéseit, így automatikusan az autó legoptimálisabb, legkíméletesebb felhasználását garantálja. Az egyes modellekben elérhető vezetési stílus visszajelző applikáció pedig azonnal visszajelez Önnek, mennyire vezet gazdaságosan. Sőt, a rendszer tanácsokat is ad vezetési stílusa alapján, hogy a jövőben még fenntarthatóbban vezethessen.

Városi tünemények

A Renault városi modelljei minden igényt kiszolgálnak, és minden vezetőt, sőt minden járókelőt elkápráztatnak. A mára már igazi klasszikussá vált Clio és Megane mellett az összes csomagot játszva elnyelő, praktikus és erős Koleos-on át a minden luxussal felszerelt, a legmenőbb high-tech eszközökkel felvértezett Espace-ig, illetve a 100%-ban elektromos Zoe-ig és Kangoo Ze-ig tart a választék. A palettát látva nem egyszerű a választás – a Renault így gondoskodik arról, hogy minden ügyfele a számára legmegfelelőbb autóval térhessen haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.