Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2022. Május 21. 20:19, szombat | Helyi

GYÖRFFY BÁL

GYÖRFFY BÁL

Pénteken este a Déryné Kulturális Központban tartotta 25. jótékony bálját a Györffy István Katolikus Általános Iskolát támogató Nyelvi laborral a nyelvtanulásért alapítvány, a Szülői Munkaközösség és az iskola vezetése.

Az est első részében a moziteremben Kovács Miklósné igazgató és Márkiné Bihari Rita, az SZMK elnöke szólt a megjelent szülőkhöz, támogatókhoz. A végzősök kisfilmjének levetítése után a két nyolcadik osztály nyitótáncával kezdődött a műsor, amelyeket betanított Oroszné Millinkhoffer Rita táncpedagógus.

A közel ké tórás műsorban volt még tánc, angol mese, zenés játék, musical, botos tánc is, énekelt Perge Tibor és Marsi Illés- kísért Perge Adrián. Az estet a szülő-gyermek-pedagógus alkalmi kórus éneke zárta, vezényelt Kissné Csombordi Szilvia.

A második részben a bálon, köszöntőt mondott Kovács Miklósné igazgató, Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője, aki virággal köszöntötte Pánti Ildikót, a jótékony est elindítóját, megköszönte Szakályné Kolláth Emese leköszönő kuratóriumi elnök munkáját és Szopkó Rita új kuratóriumi elnöknek is jó munkát kívánt.

A bál bevételét az iskola angol nyelv és digitális kultúra oktatás támogatására valamint a tehetséggondozásra és hagyományápolásra kívánják fordítani.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 12:07, péntek | Helyi

ELBÚCSÚZTAK A GIMIS DIÁKOK

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium végzős tanulói vettek búcsút a gimnáziumtól.

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.

2024. Május 16. 20:29, csütörtök | Helyi

Teltházas lakossági fórum Karcagon

A Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni...