Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2023. Augusztus 10. 20:51, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

GYORS ELFOGÁS

GYORS ELFOGÁS

A kunszentmártoni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalkorú fiút, aki személyes okmányokat és pénzt vitt el a rokkantkocsival közlekedő sértettől.

Egy fiatalkorút gyanúsítanak a kunszentmártoni nyomozók azzal a bűncselekménnyel, ami Öcsödön történt 2023. augusztus 9-én kora délután. A sértett egy kézzel tekerős rokkantkocsival közlekedett a Petőfi Sándor úton, amikor a kerékpárral haladó fiú egy nejlonszatyrot kapott ki a háta mögül, és eltekert. A szatyorban a károsult személyes okmányai és 600 ezer forint volt.

A nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök elfogták és előállították a gyanúsítottat, akitől 390 ezer forintot foglaltak le. A nyomozók kifosztás bűntett elkövetése miatt hallgatták ki a fiatalt, aki beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.