Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2013. December 04. 06:30, szerda | PR

Gyorsabb internet Karcagon

Gyorsabb internet Karcagon

Az Invitel legutóbbi fejlesztéseinek köszönhetően 7000 karcagi háztartás érheti el a világhálót a vállalat nagysebességű internet szolgáltatásával Karcagon.

Invitel: 7000 háztartás számára elérhető a gyorsabb internet és digitális kábeltévé Karcagon

  • Az Invitel legutóbbi fejlesztéseinek köszönhetően 7000 karcagi háztartás érheti el a világhálót a vállalat nagysebességű internetével Karcagon.
  • Ráadásul az Invitel az ünnepekre is gondolt: aki most fizet elő a vállalatnál sokféle változatban elérhető Invilág csomagok egyikére, az fél évig fél áron élvezheti a tévé, internet és telefonszolgáltatást.

AzInvitelaz elmúlt két évben jelentős fejlesztéseket vitt végbe Karcagon: modern szolgáltatásokat és kedvező árúcsomagajánlatokatvezetett be. A karcagi családok adigitális tévémellett színes csatornakínálatból és akár 20 HD-csatornából választhatnak, valamint kedvező áron telefonálhatnak. Az Invitel legutóbbi fejlesztésével már 7000 karcagi háztartás számára vált elérhetővé az akár50[1]megabit/skínált sávszélességű internet.

„Amikor az Invitel két évvel ezelőtt megérkezett Karcagra, azt ígérte, hogy jelentősen javítani fog a szolgáltatás színvonalán. Már eddig is sok fejlesztésen vagyunk túl, bevezettük a digitális tévészolgáltatásokat és a kedvezőbb árú telefoncsomagokat, most pedig bevezettük az új, 25 és 50 megás internet csomagokat. Bár a legújabb technológiák a világon mindenhol először a nagyvárosokban vernek gyökeret, mi úgy gondoljuk, hogy a legmodernebb otthoni szórakozásra az ország bármely részén lehet igény. Ennek eredménye, hogy mostantól itt, Karcagon is 7000 család érheti el az extra gyors internetet – mondta el Rozsnyai László, az Invitel regionális vezetője. – Szeretnénk, hogy minél többen kapjanak kedvet a digitális televíziózáshoz vagy kapcsoljanak nagyobb sebességre az Invitel hálózatán. Erről szól legújabb akciónk is, melynek keretében az új előfizetőknek fél évig csak a szolgáltatás felét kell kifizetniük. És mindez az év végéhez közeledve talán egy kis segítséget is jelenthet, így több maradhat a családi kasszában az ünnepekre” – tette hozzá.

Téli ajánlatában a legtöbb lakossági csomag havi díjának felét egy fél évre elengedi az Invitel

Az Invitel két vagy három szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagjaiért 6 hónapig csak az előfizetési díj felét kell kifizetniük a két évre szerződést kötő új lakossági előfizetőknek. A magasabb havidíjú tévé-, internet- és telefoncsomagok különböző kombinációja összesen akár negyvenezer forint megtakarítást is jelent fél év alatt, de egy közepes csomag esetén is havi 3-4 ezer forint marad az ügyfelek zsebében. Az Invitel nem titkolt célja, hogy még tovább erősítse pozícióját elsősorban a vállalat saját szolgáltatási bázisát jelentő területeken.


[1]50 megabites internet előfizetés esetén a garantált letöltési/feltöltési sebesség 5,00/2,00 Mbit/s

Címkék: internet, invitel

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 18:44, kedd | PR

Okos ötletek a sikeres nyelvvizsgához

Egy vizsgán elsősorban a tudásod számít, de vannak néha apróságok, amiken áll vagy bukik néhány pont megszerzése. Ezekre készítettünk egy rövid felsorolást, hogy jól sikerüljön a nyelvvizsgád.

2020. Március 06. 15:07, péntek | PR

Müzliszelet házilag

A házi müzliszelet elkészítése tele van előnyökkel. Nem csak könnyedén készíthetünk finom és egészséges nassolnivalót, de a gyermekünkkel is kiváló közös időtöltés lehet.

2020. Március 05. 15:51, csütörtök | PR

Végre tavasz, és kinti sportok

Vége a visszaszámlálásnak, hogy elteljenek az utolsó téli napok is, végre nem kell vacogni, ha kimegyünk a szabadba.

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.