Városlista
2021. június 21, hétfő - Alajos

Hírek

2013. December 04. 06:30, szerda | PR

Gyorsabb internet Karcagon

Gyorsabb internet Karcagon

Az Invitel legutóbbi fejlesztéseinek köszönhetően 7000 karcagi háztartás érheti el a világhálót a vállalat nagysebességű internet szolgáltatásával Karcagon.

Invitel: 7000 háztartás számára elérhető a gyorsabb internet és digitális kábeltévé Karcagon

  • Az Invitel legutóbbi fejlesztéseinek köszönhetően 7000 karcagi háztartás érheti el a világhálót a vállalat nagysebességű internetével Karcagon.
  • Ráadásul az Invitel az ünnepekre is gondolt: aki most fizet elő a vállalatnál sokféle változatban elérhető Invilág csomagok egyikére, az fél évig fél áron élvezheti a tévé, internet és telefonszolgáltatást.

AzInvitelaz elmúlt két évben jelentős fejlesztéseket vitt végbe Karcagon: modern szolgáltatásokat és kedvező árúcsomagajánlatokatvezetett be. A karcagi családok adigitális tévémellett színes csatornakínálatból és akár 20 HD-csatornából választhatnak, valamint kedvező áron telefonálhatnak. Az Invitel legutóbbi fejlesztésével már 7000 karcagi háztartás számára vált elérhetővé az akár50[1]megabit/skínált sávszélességű internet.

„Amikor az Invitel két évvel ezelőtt megérkezett Karcagra, azt ígérte, hogy jelentősen javítani fog a szolgáltatás színvonalán. Már eddig is sok fejlesztésen vagyunk túl, bevezettük a digitális tévészolgáltatásokat és a kedvezőbb árú telefoncsomagokat, most pedig bevezettük az új, 25 és 50 megás internet csomagokat. Bár a legújabb technológiák a világon mindenhol először a nagyvárosokban vernek gyökeret, mi úgy gondoljuk, hogy a legmodernebb otthoni szórakozásra az ország bármely részén lehet igény. Ennek eredménye, hogy mostantól itt, Karcagon is 7000 család érheti el az extra gyors internetet – mondta el Rozsnyai László, az Invitel regionális vezetője. – Szeretnénk, hogy minél többen kapjanak kedvet a digitális televíziózáshoz vagy kapcsoljanak nagyobb sebességre az Invitel hálózatán. Erről szól legújabb akciónk is, melynek keretében az új előfizetőknek fél évig csak a szolgáltatás felét kell kifizetniük. És mindez az év végéhez közeledve talán egy kis segítséget is jelenthet, így több maradhat a családi kasszában az ünnepekre” – tette hozzá.

Téli ajánlatában a legtöbb lakossági csomag havi díjának felét egy fél évre elengedi az Invitel

Az Invitel két vagy három szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagjaiért 6 hónapig csak az előfizetési díj felét kell kifizetniük a két évre szerződést kötő új lakossági előfizetőknek. A magasabb havidíjú tévé-, internet- és telefoncsomagok különböző kombinációja összesen akár negyvenezer forint megtakarítást is jelent fél év alatt, de egy közepes csomag esetén is havi 3-4 ezer forint marad az ügyfelek zsebében. Az Invitel nem titkolt célja, hogy még tovább erősítse pozícióját elsősorban a vállalat saját szolgáltatási bázisát jelentő területeken.


[1]50 megabites internet előfizetés esetén a garantált letöltési/feltöltési sebesség 5,00/2,00 Mbit/s

Címkék: internet, invitel

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.

2021. Június 17. 11:31, csütörtök | PR

A festőszalag a legjobb barátod a lakásfelújításnál

Ha te is azok egyike vagy, akik nem engedhetik meg maguknak a profi szobafestőt, vagy éppen már nem találsz embert, aki elvállalná a munkát, ezért belevágsz egyedül...

2021. Június 17. 11:20, csütörtök | PR

Miért válaszd a gondozásmentes akkumulátort

Nagy bosszúság, ha a kocsi nem indul, mikor szükségünk van rá. Ennek sokszor az akkumulátor az oka, mert vagy lemerült, vagy gondozást igényel, amit nem adtunk meg neki.

2021. Június 17. 10:55, csütörtök | PR

Tudod, hogy zajlik a szinkronfelvétel egy hangstúdióban?

Az itthon forgalomba kerülő filmek túlnyomó többsége szinkronizáltan kerül a mozikba vagy a tévébe. Ezt a munkát kifinomult hangstúdióban végzik, de hogyan is zajlik pontosan a szinkronfelvétel a hangstúdiókban?