Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Április 10. 05:02, hétfő | Helyi

GYORSAN LEBUKTAK

GYORSAN LEBUKTAK

Utólag döbbent rá a tolvaj, hogy az igazolványát kár volt a helyszínen hagynia.

Egyikük az áruházi biztonsági őr kerékpárját vitte el, másikuk a személyi igazolványát hagyta a helyszínen. A szolnoki rendőrök elfogták a duó tagjait.

Minden azzal kezdődött, hogy két helybeli érkezett a város külterületén található egyik bevásárló központhoz. Nem sokat tétlenkedtek, egyikük ugyanis nyomban ellopta az áruházi biztonsági szolgálat egyik tagjának kerékpárját, pechjére azonban a biztonsági őrök tökéletesen látták az akcióját a kamerákon keresztül.

A másik férfi eközben a bevásárló központnál található műjégpálya mellett működő keringető szivattyút vette magához, mellyel 140.000 forintos lopási kárt okozott. A rongálási kár is jelentős, hiszen a szivattyú eltávolításával mintegy 500 liter mennyiségű, 120.000 forint értékű fagyálló folyadék folyt el a rendszerből.
Mivel az egyik elkövető menekülés közben a személyes okmányát is hátra hagyta, a biztonsági szolgálat tagjai pedig éberek voltak, a rendőrök mindkét férfit gyorsan elfogták.

A kerékpárt eltulajdonító 24 éves férfit szabálysértési eljárásban hallgatták meg, a szivattyútolvajt pedig lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók megállapították, hogy a 22 éves terhelt ellen szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében három körözés is érvényben van, ezért a rendőrök a férfit őrizetbe vették.

Címkék: #karcag tv, lopás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.