Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2023. Augusztus 21. 16:15, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

GYORSAN REAGÁLTAK

GYORSAN REAGÁLTAK

A szolnoki rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két abonyi férfit, akik egy padon ülő sértett mellől lopták el a táskáját, melyben készpénze, személyes iratai, bankkártyája, és ruhaneműi voltak.

A megalapozott gyanú szerint a 21 és 23 éves abonyi férfi 2023. augusztus 20-án délután előre megállapodtak abban, hogy valamilyen módszerrel pénzt „okosítanak”. Nem legális tevékenységre gondoltak, hanem bűnös haszonszerzésre. A szolnoki vasútállomás peronjának padján várakozó tószegi sértett mellett meglátták táskáját, majd hátulról megközelítve azt felkapták, és elfutottak. A szerencsétlenül járt áldozat hiába szaladt utánuk, nem érte utol a jogsértőket.

A bejelentést követően a szolnoki egyenruhások a 23 éves feltételezett elkövetőt még a vasútállomás közelében elfogták. Társát – aki menekülés közben a táskában talált ruhákat felvette, hogy a rendőrök ne ismerjék fel – kicsivel később, egy ismerőse szolnoki házában fogták el, és állították elő a rendőrkapitányságra.

A nyomozók mindkét férfit lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, tettüket beismerték.

Címkék: #karcag tv, lopás, Szolnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 14:30, kedd | Helyi

ÉBREDEZIK A TISZA-TÓ

Ébredezik a Tisza- tó. Az áprilisi, váratlanul jó időben több ezren keresték fel az ország egyik legdinamikusabban fejlődő idegenforgalmi célpontját. A hónap közepe visszavetette ugyan a forgalmat, de az igazi szezon most kezdődik.

2024. Április 30. 11:25, kedd | Helyi

CIGÁNY HÉT A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

1 hetes programsorozatot szervezett a Szent Pál Marista Általános Iskola Cigány-hét címmel.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Helyi

KENDERMAGOKAT RENDELT HOLLANDIÁBÓL

A vád szerint a férfi 2023. augusztus hónapjában egy ismeretlen személyt megbízott azzal, hogy Hollandiából küldjön neki kábítószert tartalmazó kendernövény termesztéséhez szükséges vetőmagot.