Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Július 09. 19:04, kedd | Helyi

Harmatcsepp verseny

Harmatcsepp verseny

A Györffy István Katolikus Általános Iskola diákjai a Harmatcsepp levelezős versenyen idén is újabb sikereket értek el - erről számolt be Szabó Edit tanítónő.

A tanév során 46 gyermek vett részta katolikus iskolák alsósai számára rendezett tanulmányi versenyen, s közülük 7 györffys tanuló az országos döntőig is eljutott. Nyelvtan - helyesírás, olvasás-szövegértés, matematika és hittan tantárgyból versenyeztek, ehhez az iskolában felkészítő órákat is tartottak.
A második évfolyamból a nyelvtan-helyesírás témakörben Keserű Marcell 1. lett, Győri Zita 4., míg Szakál Annamária 8. lett. A második évfolyamból Darabos Sarolta a hittan versenyen 9. lett, felkészítője Fodor Józsefné volt. A harmadikos gyerekek közül az olvasás-szövegértésen Bujdosó Sarolta 3., Dobos Marcell 6. lett, felkészítőjük Szabó Zoltánné. Nyelvtan-helyesírásból Molnár Liza Szonja 5. lett, őt Tóth Judit készítette fel a versenyre.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 09:35, hétfő | Helyi

Építészmérnököt is keresnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2019. Október 20. 16:13, vasárnap | Helyi

Gimisek Szalagavatója

Szombaton tartotta szalagavató ünnepségét...

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata

Új fejezet nyílik Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) kapcsolatában – jelentette ki Varga Mihály Kristalina Georgievával, az IMF új vezérigazgatójával való találkozó után Washingtonban.

2019. Október 19. 16:22, szombat | Helyi

Új alapokra helyeződhet Magyarország és az IMF kapcsolata