Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Szeptember 25. 05:01, vasárnap | Helyi

HÁROM ESET EGY ELKÖVETŐ

HÁROM ESET EGY ELKÖVETŐ

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 34 éves helyi férfit, aki pár napon belül három lopást követett el a településen.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen és elmondta, hogy az éjszaka során, a háza előtt parkoló gépkocsija csomagtartójából eltulajdonítottak egy nagyobb értékű ütvefúrót. A bejelentő vallomása, valamint a nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök a bejelentést követő egy nappal később, lakásán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerte tettét, elmondta hol értékesítette a szerszámgépet, valamint további két általa elkövetett lopásról is számot adott a nyomozóknak.
A megalapozott gyanú szerint szintén a gyanúsított számlájára írható az az eset, melynek során a gyanúsított befeszítette egy karcagi ingatlan melléképületének ablakát, majd onnan játékkonzolt és 70.000 forint készpénzt tulajdonított el.
Ezt követően pár nappal később betört egy helyi családi házba, azonban onnan nem vitt el semmit, de rongálással ott is kisebb kárt okozott.
A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett, és 1 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást a gyanúsítottal szemben.

Címkék: #karcag tv, Karcag, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.