Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 23. 13:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Házibuliból a kórházba, majd a rendőrségre

Házibuliból a kórházba, majd a rendőrségre

Nem volt még nagykorú az a budapesti lány, aki egy házibuliból tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után került kórházba, ahol őrjöngve támadt az ápolókra. A váci rendőrök befejezték a nyomozást.

Egy váci kórházból kértek rendőri segítséget 2021. április 18-án hajnalban, mert egy ellátásra hozzájuk került fiatal lány rugdosva támadt a személyzetre. Önkívületi állapotban hadonászott, káromkodva ordibált, köpködött, miközben három ápolót megrúgott. Az egyiket a kezén, a másikat a mellkasán, a harmadikat az alkarján találta el rúgásaival. Az egészségügyi személyzet három tagjának könnyű sérülése keletkezett – közölte a rendőrség.

Kihallgatásán a 17 éves lány úgy nyilatkozott, hogy egy házibuliba volt hivatalos, ahol rövid idő alatt sokat ivott, de arra már nem emlékezett, hogy mit és mennyit. Ahogyan a következő órák történéseit sem tudta felidézni, a következő emléke, hogy a kórházban ébredt. Fogalma sem volt, mi történt vele és miket tett a kiesett órákban.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, a nyomozás iratait átadta az ügyészségnek.

Címkék: lány, nyomozás, rendőr, vác

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 08:36, kedd | Kék hírek

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 5 körözött személyt fogtak, és 2 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Kék hírek

KÉT NAP, HÉT BŰNCSELEKMÉNY

A hétvégén négy járművel próbálkozott és kettőt el is lopott egy fegyverneki férfi, mindkét kocsiban benne maradt az indítókulcs.