Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Október 15. 09:34, vasárnap | Helyi

Hétgólos meccsen tartottuk itthon a három pontot

Hétgólos meccsen tartottuk itthon a három pontot

Szebbnél szebb gólokkal győztük le a Tószeget

A megyei bajnokság tizedik fordulójában a karcagi gárda Tószeg együttesét fogadta a Liget úti Sporttelepen. Sajnos csapatunk az elmúlt hetekben csak árnyéka önmagának, legutóbbi négy mérkőzésünkből hármat is elveszítettünk, így az ezer sebből vérző tószegiek ellen is csak bizakodhattunk abban, hogy a szebbik arcát mutatja majd a KSE.

Szerencsére nem kellett csalódnunk, a Szentannait, Kupait és Seruczát is nélkülöző hazaiak harcosan, agilisan, motiváltan és nagy kedvvel futballoztak, aminek már a meccs 13. percében meg is lett az eredménye: Terjék remekül középre kanyarodó szögletét Szőke Norbert védhetetlenül fejelte az addig már több nagy védést bemutató Gyurkó Gábor kapujába. A gól megnyugtatta a mieinket, szépen és okosan futballoztunk, ám hiába lőttünk hol közelről, hol távolról, akcióból valahogy csak nem sikerült növelni az előnyünket. Nem úgy egy újabb pontrúgásból, amikor a 25. percben Szívós Gergő végzett el szabadrúgást 20 méterre a kaputól, és védhetetlenül kipókhálózta a jobb felső sarkot, bejelentkezve ezzel a forduló gólja címre.

Hiába maradtunk támadásban, következő helyzeteink során nem tudtunk túljárni Gyurkó kapus eszén, a tószegiek pedig néhány kósza akcióval jelezték, nincs még lefutva a meccs. Belényesinek két ízben is nagyot kellett védeni a karcagi kapuban, ám a 34. percben már ő is tehetetlennek bizonyult, amikor Bodnár távoli lövése megpattant egy védő lábán, és átperdült a hálóőr feje és keze fölött is. A szépítő gól után két perccel pedig már 2:2 állt az eredményjelzőn (legalábbis állt volna, ha üzemel…), hiszen a mélázó karcagi védők lába között Papp Dávid 20 méteres lökete utat talált a bal alsóba, így döntetlen állással fordultak a csapatok.

A szünet után új erőre kaptak a mieink, a kétperces rövidzárlatnak jele sem látszott fiainkon, akik támadásban ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták, szebbnél szebb támadásokat vezetve riogattuk a tószegieket. A gólra sem kellett sokat várni, Szívós és Erdei kényszerítője után előbbi duplázott a 49. percben, majd a 72.-ben Nagy Roland végleg eldöntötte a három pont sorsát, amikor a tizenhatoson belülről, gyakorlatilag álló helyzetből klasszis gólt emelt a hosszú felső sarokba. A fiesztának azonban még nem volt vége, a 80. percben Szívós Gergő méretes indítása után Domokos Attila cimbalomszögből lőtte ki a hosszú alsó sarkot, beállítva ezzel az 5:2-es végeredményt.

A hazaiak a találkozó egésze alapján megérdemelten győzték le a szimpatikus csapat benyomását keltő tószegieket, győzelmünkkel pedig felkapaszkodtunk a 8. helyre a tabellán.

Halmai Márton

Címkék: meccs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 14:17, hétfő | Helyi

RABLÁS TISZABURÁN

Nem érdemes értékeket követelve mást veréssel fenyegetni. A törvény szigorúan bünteti a rablás elkövetőit.

2024. Május 06. 13:46, hétfő | Helyi

PROGRAMAJÁNLÓ

Ingyenes jótékonysági koncertet ad Mága Zoltán Tiszafüreden

2024. Május 06. 11:44, hétfő | Helyi

Gépek égtek egy Jászberény melletti telephelyen

Tűz keletkezett szombat délután egy Jászberény külterületén található mezőgazdasági telephelyen.

2024. Május 06. 11:42, hétfő | Helyi

Koszorúzással kezdődött a Szent Flórián előtti tisztelgés

Szent Flórián a tűzoltók, tüzes szakmák védőszentje, akire május negyedikén emlékezünk.