Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hiába küzdöttek a fiatalember életéért

Hiába küzdöttek a fiatalember életéért

Egy órán át küzdöttek a mentősök annak a fiatalembernek az életéért, aki kiesett egy fának, majd egy házfalnak csapódott autóból, szombat hajnalban, Algyőn.

Egy kanyarban vesztette el uralmát járműve fölött a sofőr, szombat hajnali 4 óra körül, Algyőn, lesodródott az útról, egy fának ütközött, majd egy ház falának csapódott, végül egy másik fa állította meg. A balesetben egy, a hátsó ülésen utazó 20 éves férfi kirepült a kocsiból és a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentősök egy órán át próbálták újraéleszteni sikertelenül.

A jármű sofőrje súlyos, míg másik, elől ülő utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. (rá)

HavariaPress

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 23. 21:30, péntek | Kék hírek

A SZÜRETEN MÁR AZ NNI IS OTT VOLT

Száz rendőr egyszerre csapott le hat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínen egy kábítószerkereskedő bűnbanda tagjaira.

2024. Február 23. 16:27, péntek | Kék hírek

ÉJJEL TÖRTEK RÁ A JÁSZKISÉRI FÉRFIRA

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta az ügyészség egy felnőtt és két fiatalkorú jászkiséri lakos letartóztatását.

2024. Február 23. 15:56, péntek | Kék hírek

A TV MÁR LASSAN MAGÁTÓL HAZATALÁL

Egy csépai lakos háromszor örülhetett a televíziójának: egyszer, mikor megvette, kétszer pedig, mikor a rendőröktől visszakapta.