Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 31. 10:45, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy tiszaföldvári lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon. A 39 éves férfi 2019. december 30-án 21 óra 45 perckor, Tiszapüspöki külterületén közlekedett személygépkocsijával, amikor elvesztette uralmát járműve vezetése felett, és a jobb oldali árokba lehaladt. A férfi az intézkedő járőröknek elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. A rendőrök a sofőrt vérvételre előállították, és ellene büntetőfeljelentést tettek. A jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen elvették. A férfi a baleset következtében - elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.