Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Január 09. 09:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy martfűi lakos személygépkocsijával közlekedett 2020. január 8-án 19 óra 40 perc körüli időben Tiszaföldvár külterületén. A sofőr egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott járművével, és a nedves aszfalton a bal oldali vízelvezető árokba csapódott. A 43 éves nő – az elsődleges orvosi információk szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

Kérjük a járművezetőket, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.