Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2021. Január 09. 19:05, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Hírek jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.
A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen. Rendőrök ellenőrizték Karcag belterületén 2021. január 8-án, a délutáni órákban az elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedő 56 éves férfit. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt előállították a rendőrkapitányságra.
A Szolnoki Rendőrkapitányságon eljárás indult járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy 22 éves szolnoki lakos ellen, aki 2021. január 8-án, a délelőtti órákban Szolnok belterületén a Kőrösi úton személygépkocsival közlekedett. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság határozatával korábban a közúti járművek vezetésétől jogerősén eltiltotta. A jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.
Kérjük a járművezetőket, hogy figyeljenek oda nemcsak saját maguk, hanem környezetük alkoholfogyasztására is. Amennyiben szükséges figyelmeztessék a saját rokonukat, barátjukat, hogy szeszes ital fogyasztása után semmiképp ne vezessenek gépi meghajtású járművet. Az eltiltás hatálya alatti járművezetés tilalmát megszegők a korábbinál jóval súlyosabb bírságra számíthatnak, ezért mindenképp érdemes a szabályokat betartva közlekedni. Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel nagyobb tragédiát előzhetnek meg.
… hogy mindenki hazaérjen!

Címkék: 24

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 10:22, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Május 13. 10:20, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.