Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2021. Február 03. 14:10, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.


Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Kertész úton a belváros irányába 2021. február 2-án 13 óra 30 perc körül. A sofőr haladása során, egy egyenes útszakaszon az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a bal oldali kerékpárútra sodródott és egy fás-bokros területre zuhanva állt meg. A baleset következtében a sofőr – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.


Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Kunmadaras belterületén 2021. február 2-án 16 óra 50 perc körül, amikor a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, nem adta meg az elsőbbséget a védett úton haladó tehergépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Címkék: körözés, kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.

2024. Május 16. 20:29, csütörtök | Helyi

Teltházas lakossági fórum Karcagon

A Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni...

2024. Május 16. 16:00, csütörtök | Helyi

ÜLÉSEZETT A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Megtartotta munkaterv szerinti ülését a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő-testülete.