Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Március 06. 20:15, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint nyolc ittas járművezetővel intézkedtek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy tiszasülyi lakos ellen. A 60 éves férfi Szolnok belterületén közlekedett személygépkocsival 2021. március 5-én 11 óra 20 perc körül, amikor a járőrök igazoltatták. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsira egy másik jármű rendszáma volt felszerelve, ezért a sofőrt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén másik gépkocsi forgalmi rendszámát szerelte fel az autójára egy jászárokszállási férfi, akit a rendőrök 2021. március 5-én 11 óra 55 perckor ellenőriztek Jászárokszállás belterületén. A rendőrök a jogsértőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 45 éves férfi ellen.

Címkék: 24, ittas, ittas vezető

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.