Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 09. 17:48, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy jászkiséri lakos közlekedett járműszerelvénnyel 2021. március 8-án 12 óra 40 perc körül Jászberény külterületén a 32-es számú út irányába. Haladása során egy vasúti átjáróban későn észlelte a kihelyezett forgalomirányító készülék tilos jelzését és túl közel állt meg a sínpárhoz, így a neki balról érkező vasúti járműszerelvény a jobb oldalával nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – személyi sérülés nem történt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetése miatt indított eljárást.

Címkék: bűncselekmény, vasút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 14:00, szombat | Helyi

KAMIONNAK CSAPÓDOTT

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó n a 4-es főúton Fegyvernek közelében. A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen meghalt.

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.