Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Március 14. 19:10, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Rendőrök ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost Szolnokon, az Ady Endre utcában, 2021. március 13-án, a hajnali órákban. A járőrök megállapították, hogy a sofőr úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol további két alkalommal is pozitív értéket jelzett a hiteles légalkoholmérő készülék. A rendőrök azt is megállapították, hogy a 19 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Ugyancsak ittas állapotban ült elektromos kerékpárjára az a helyi lakos, akit Szelevényen ellenőriztek a rendőrök 2021. március 13-án, a délelőtti órákban. Az egyenruhások előállították a jogsértőt a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol a hiteles légalkoholmérő készülék két alkalommal is pozitív értéket mutatott.

Az illetékes rendőrkapitányságok járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytatnak eljárást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak saját, de mások életét is veszélyezteti!

Címkék: alkohol, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.