Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Március 25. 19:42, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy nagykörűi lakos közlekedett személygépkocsijával a 3224-es számú úton Nagykörű irányából Szolnok felé 2021. március 24-én 6 óra körül. A 44 éves férfi haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott a gépjárművel, lehaladt az úttestről, majd az árokba hajtott és az autó az oldalára borult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a sofőr 8 napon belüli, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a mindenkori út-, látási, időjárási, és forgalmi viszonyoknak megfelelően válasszák meg a gépjárművek sebességét! Ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre, valamint utasaikra is figyelemmel lesznek, és felelősségteljes viselkedésükkel tragédiát előzhetnek meg.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.