Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Március 26. 21:34, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből 

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok irányából Tószeg felé 2021. március 25-én 5 óra 10 perc körül. A sofőr haladása során, a Vegyiművek lakótelep előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érkezett, ahol későn észlelte az ott átkelő gyalogost, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett. A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat eljárást.

Kérjük, hogy gépjárműveikkel közlekedve a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket mindig fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közelítsék meg.

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.