Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2021. Április 06. 11:07, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá tíz ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy jászberényi lakos közlekedett személygépkocsival Farmos felől Jászberény irányába 2021. április 5-én a déli órákban.

A sofőr haladása során – irányváltoztatási szándékának jelzésével - balra kanyarodott, azonban a mögötte közlekedő jármű vezetője ezt figyelmen kívül hagyta, a gépkocsi előzését megkezdte, ami során összeütköztek.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyik jármű utasa nyolc napon túl gyógyuló, további három személy – köztük a gépkocsivezetők – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek. A Jászberényi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 17:08, kedd | Helyi

MINDEN KÉSZEN ÁLL AZ ÓVODÁK ÉS AZ ISKOLÁK NYITÁSÁRA

Minden készen áll az óvodák és az iskolák április 19-i újranyitására városunkban és térségünkben is.

2021. Április 13. 16:15, kedd | Helyi

A városban található játszóterek 2021. április 16-tól megnyitásra kerülnek

Kérjük, hogy a járványügyi szabályokat a játszóterek használata során is betartani szíveskedjenek!

2021. Április 13. 14:50, kedd | Helyi

Teljes útlezárás a 4-es főúton, Karcagnál

Két tehergépkocsi és egy személyautó érintett a balesetben, ami Karcag és Kisújszállás között történt. Egy személy könnyű sérülést szenvedett.

2021. Április 13. 13:31, kedd | Helyi

Tájékoztatás vádemelésről

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.