Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. Június 06. 17:56, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett kistehergépkocsival 2021. június 5-én 14 óra 10 perc körül Szolnok belterületén, amikor egy kereszteződésben balra kívánt kanyarodni. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben szabályosan érkező motorkerékpárosnak és összeütköztek. A motorkerékpárral közlekedő személy – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szintén megfeledkezett elsőbbségadási kötelezettségéről egy kálmánházai lakos, aki 2021. június 5-én 7 óra 45 perckor a 4. számú főúton közlekedett Törökszentmiklós külterületén. Haladása során egy kereszteződésben balra szándékozott kanyarodni, de nem adott elsőbbséget a vele szemben érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében –az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy személy 8 napon túl, 4 személy 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy közlekedésük során az elsőbbségadásra vonatkozó szabályokat maradéktalanul tartsák be.

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.

2024. Május 03. 14:16, péntek | Helyi

ZAJLIK A MUNKA A CSEMETEKERTBEN

Folyamatosan zajlik a munka a Városgondoksághoz tartozó Csemetekertben. Ottjártunkkor is szorgosan tevékenykedtek a területen, főként növényápolási és növényvédelmi munkákat végeztek.

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.