Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2021. Június 13. 09:57, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint, a szolnoki Tiszaparti sétányon, 2021. június 11-én 21 óra 30 perc körül egy cúni lakos egy éppen arra kerékpározó férfi elé kilépett, majd ököllel megütötte szolnoki lakost. A sértett a bántalmazás következtében a földre esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az egyenruhások előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit, akit a tegnapi napon gyanúsítottként kihallgattak.

Címkék: #karcag tv, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt