Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2021. Július 17. 08:57, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

2021. július 16-án 15 óra 30 perckor egy budapesti lakos közlekedett tehergépkocsival a 4-es számú főúton Szolnok felől Debrecen irányába. Haladása során áttért a vele szemben lévő forgalmi sávba, ahol összeütközött egy személygépkocsival. A személygépkocsi vezetője - elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű, míg utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínelése miatt a 4-es számú főút ezen szakasza rövid időre lezárásra került, a főút forgalmát a rendőrök Törökszentmiklós belterületére terelték.

Ezen balesettel szinte egy időben, a délutáni órákban egy 52 éves szolnoki lakos közlekedett személygépkocsijával Jászkisér külterületén. Haladása során a Vámosgyörk-Szolnok vasútvonal jelző- és biztosító berendezés nélküli kereszteződésében behaladt egy érkező vonatszerelvény elé. A mozdonyvezető észlelve az előtte lévő akadályt, gyorsfékezést hajtott végre, azonban ennek ellenére a személygépkocsi jobb oldalának ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetőjét mentőhelikopter szállította a Szolnoki Hetényi Géza kórházba. Elsődleges orvosi vélemény alapján a férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg a személyvonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A balesetek kapcsán felhívjuk a gépkocsivezetők figyelmét a hőségben és az eső utáni párás melegben történő még fokozottabb odafigyelésre! Amennyiben fáradtnak érzi magát a járművezető, tartson gyakrabban pihenőt, álljon meg egy biztonságos helyen, mozgassa át magát, és fogyasszon sok folyadékot!

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 01. 09:19, vasárnap | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

2021. Augusztus 01. 08:01, vasárnap | Helyi

ARANY MINŐSÍTÉS

Kiszelák Lenke Bosnyák Viktória Tündérboszorkány című könyvéből mondott el egy részletet, bár tündérek és boszorkányok nem voltak benne.

2021. Július 31. 08:56, szombat | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

2021. Július 31. 07:10, szombat | Helyi

KÖRMENDI LAJOS TÖRTÉNETE IS ELHANGZOTT

Farkas Zsófia egy Körmendi Lajos történettel nevezett, ami egy tanulságos lóvásárról szólt.