Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Július 23. 09:51, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Mint arról korábban hírt adtunk egy alattyáni lakos közlekedett személygépkocsival a 32-es úton Jászberény külterületén 2021. július 22-én 19 óra körül. A sofőr közlekedése során elveszítette uralmát járműve irányítása felett, áttért a menetiránya szerint jobb oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy személygépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az alattyáni sofőr nyolc napon túl gyógyuló, utasa súlyos, életveszélyes, míg a balesettel érintett másik gépjárművezető súlyos sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:00, szerda | Helyi

NÉPSZERŰ A MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS

Páratlan helyszínen páratlan kiállítás, valószínűleg ez a párosítás a siker titka.

2024. Május 15. 11:25, szerda | Helyi

Leégett egy garázs Kenderesen

Kigyulladt egy 60 négyzetméteres garázs szerdára virradó éjjel Kenderesen, a Vörösmarty úton.

2024. Május 15. 11:00, szerda | Helyi

ELKEZDŐDÖTT A KIVITELEZÉS

Elkezdődött a szennyvíz-gerincvezeték kiépítése a Baross utcában. A helyszínen Karcagi–Nagy Zoltán, a körzet önkormányzati képviselője adott bővebb tájékoztatást a fejlesztésről televíziónknak.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

BESZÁMOLÓT TARTOTTAK

A tavaszi pedagógiai program keretén belül tartottak beszámolót arról, hogy milyen eredménnyel zárult a Kunok útját járva elnevezésű nevelési, személyiségfejlesztési projekt.