Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2021. Szeptember 04. 08:05, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei kilenc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2021. szeptember 3-án, a délelőtti órákban Szolnok belterületén. Egy 67 éves nő az egyik szolnoki áruház parkolójában hátramenetet végzett személygépkocsijával, mely következtében elsodort egy 86 éves asszonyt. A járművet vezető nő azonnal a gyalogos segítségére sietett, személyesen szállította be a Hetényi Géza Kórházba, ahol megállapították, hogy az idős nő a baleset következtében – elsődleges orvosi vélemény szerint - 8 napon belül gyógyuló, könnyű érüléseket szenvedett.

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 39 éves tomajmonostorai lakos ellen. A férfi 2021. szeptember 3-án, az esti órákban közlekedett személygépkocsival Tomajmonostora belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre, majd a vezetői engedélyét elvették.

Közúton történő közlekedéskor - legyünk bármilyen résztvevői is a közlekedésnek - ne feledjük: balesetekben gyermekek, fiatal lányok, fiúk, anyák, apák, nagymamák, nagypapák, gyalogosok, kerékpárosok, motorosok, autósok,teherautó sofőrök sérülnek meg, vagy ami még rosszabb: életüket vesztik. Egyikük sem úgy indult el aznap, hogy egy tragédia miatt már soha nem térhetnek haza. Ez a hétvége – túl az iskolakezdés feszültségekkel teli napjain - szóljon most a nyugodt, udvarias, példamutató közlekedésről!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 14:48, kedd | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

2023. December 05. 05:01, kedd | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT SZEPESI TIBOR POLGÁRMESTER

Stúdiónk vendége volt Szepesi Tibor Karcag város polgármestere.

2023. December 05. 05:00, kedd | Helyi

ORSZÁGOS HÍRŰ TÖRTÉNÉSZEK IS ÉRKEZTEK A KONFERENCIÁRA

A Városházán megtartott a „Közéleti szerepek és politikai életpályák a két világháború közötti Magyarországon” témájú konferenciára országos hírű történészek is érkeztek Karcagra kutatásaikról előadni.

2023. December 04. 20:12, hétfő | Helyi

Karcagon járt a Mikulás

A Városháza előtt sokan várták a Mikulás érkezését, hogy aztán egy-egy közös fotót készíthessenek vele.