Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 18. 09:22, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, továbbá egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy törökszentmiklósi sofőr közlekedett a helyi járatos autóbusszal Szolnok belterületén 2021. szeptember 17-én 11 óra 30 perc körül. A busz vezetője haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot egy tehergépkocsi mögött, aminek nekiütközött. A baleset következtében a busz utasai közül négyen szenvedtek – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést.

Egy kiskörei lakos személygépkocsival közlekedett Tiszabura külterületén 2021. szeptember 17-én 20 óra körül. A sofőr egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett és a bal oldali útárokba csapódott. A baleset következtében a jármű utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.