Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2021. December 10. 08:46, péntek | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 órában is több ittas vezetés és eltiltás hatálya alatti járművezetés jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek és három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost állítottak meg a rendőrök ellenőrzés céljából Jánoshida belterületén 2021. december 9-én 8 óra 5 perc körül. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a gépkocsi vezetőjét a hatóság korábban a járművezetéstől eltiltotta, ezért a helyszínen elfogásra és előállításra került a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A jogsértő ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt indult eljárás.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indult eljárás egy törökszentmiklósi lakos ellen, aki 2021. december 9-én 10 óra 25 perc körül elektromos kerékpárjával gépi üzemmódban közlekedett a város belterületén, amikor a rendőrjárőr ellenőrizte. A férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Május 11. 15:00, szombat | Helyi

IDÉN IS MEGRENDEZTÉK A SZAK-MA BÁLT

Idén is megrendezésre került a Szak-ma Bál Karcagon. A jótékonysági bálnak a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár adott helyet.

2024. Május 11. 08:36, szombat | Helyi

Megemlékezés A Városháza dísztermében

A Karcagi Városháza dísztermében dr. Pintér Zoltán Árpád önkormányzati képviselő , a Kováts Mihály Baráti Társaság Egyesület elnöke méltatta Fabriczy Kováts Mihályt