Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 15. 12:03, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és tíz személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy ócsai lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2021. december 14-én 17 óra 15 perc körül. Közlekedése során egy balra ívelő útkanyarulatban feltehetően nem jól választotta meg a haladási sebességét, lesodródott az útról és egy kerítésnek ütközött. A sofőr a helyszínről a gépkocsit hátrahagyva távozott, de a rendőrjárőrök felkutatták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy haladási sebességüket mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:42, péntek | Helyi

Fának hajtott egy autó Kenderesen

Fának csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután Kenderesen, a Vasút úton.

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.