Városlista
2024. március 5, kedd - Adorján

Hírek

2021. December 15. 12:03, szerda | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és tíz személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy ócsai lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2021. december 14-én 17 óra 15 perc körül. Közlekedése során egy balra ívelő útkanyarulatban feltehetően nem jól választotta meg a haladási sebességét, lesodródott az útról és egy kerítésnek ütközött. A sofőr a helyszínről a gépkocsit hátrahagyva távozott, de a rendőrjárőrök felkutatták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kérjük a gépjárművek vezetőit, hogy haladási sebességüket mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 12:45, hétfő | Helyi

Zselés lövedékkel lőtte hátba a postást

Reméljük, egy életre tanult az esetből az a fiatal, aki meggondolatlanul lövöldözött Szolnokon.

2024. Március 04. 10:20, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Március 03. 14:00, vasárnap | Helyi

MEGÉRKEZETT KARCAGRA AZ ELSŐ GÓLYAPÁR

A karcagiak nagy örömére megérkezett városunkba az első gólyapár. A madarak a hosszú út után még pihenik a fáradalmakat.

2024. Március 03. 08:00, vasárnap | Helyi

BEMUTATÓASZTALRÓL VÁGTA LE A MOBILTELEFONT

Egy szolnoki üzlet bemutatóasztaláról vitte el a drága mobilt, de az elkövető nem sokáig örülhetett zsákmányának, hiszen a rendőrök rövid időn belül elfogták.