Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2021. December 26. 21:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt nap öt elfogás és öt ittas vezetés történt a megyében.
Személyi sérüléssel járó baleset nem volt.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Szolnoki Rendőrkapitányságon egy 29 éves szolnoki és egy 31 éves tiszabői férfi ellen indítottak eljárást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt. A rendőrök az egyik sofőrt Szolnok belterületén, a másikat Hunyadfalva külterületén igazoltatták 2021. december 25-én este. Mindkét gépkocsivezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, melyek pozitív értéket mutattak. A tiszabői férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, a szolnoki sofőr nem tartotta magánál a jogosítványát.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ünnepi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.