Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2022. Január 13. 09:16, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 24 órában történt.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy budapesti lakos közlekedett személygépkocsival Jászapáti belterületén 2022. január 12-én 18 óra 30 perc körül. Egy kereszteződéshez közeledve az előtte haladó személygépkocsi előzésébe kezdett, mely során későn vette észre a keresztutcából kikanyarodó és vele szemben közlekedő személygépkocsit és nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – személyi sérülés nem történt.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során a kereszteződéseket fokozott óvatossággal közelítsék meg és egy másik jármű előzését mindig körültekintően és biztonságosan hajtsák végre!


Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 11:27, vasárnap | Helyi

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Három baleset, négy ittas vezetés és egy elfogás az elmúlt napon.

2022. Január 23. 06:45, vasárnap | Helyi

SÚLYOSBÍTÁST KÉRT AZ ÜGYÉSZ A KUN-MEDIÁTOR ÜGYBEN

A főügyészség fellebbezése az u.n. Kun-Mediátor ügyben az ítélet súlyosítását, a kiszabott szabadságvesztés tartamának lényeges felemelését indítványozta

2022. Január 22. 14:45, szombat | Helyi

Letartóztatásban a kenderesi férfi, aki a saját otthonában árulta a "herbált"

A Karcagi Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt indítványozta egy 31 éves kenderesi férfinek a letartóztatását.

2022. Január 22. 08:36, szombat | Helyi

RENDŐRKÉZEN A ZSAROLÓ

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában, a zsarolt pénz átadásakor fogtak el egy 45 éves férfit. A jogsértőt a nyomozók őrizetbe vették.