Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2022. Január 20. 08:41, csütörtök | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy martfűi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2022. január 19-én 15 óra 25 perc körül. Haladása során egy kereszteződéshez érve nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányban haladó és forgalmi okból lassító személygépkocsi mögött és nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – személyi sérülés nem történt.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során a kereszteződéseket fokozott óvatossággal közelítsék meg és tartsák be a megfelelő követési távolságot!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 15:00, vasárnap | Helyi

KÖZÉLETI KEREKASZTAL AZ OROSZ-UKRÁN HÁBORÚRÓL

Minden háborúnak vannak vesztesei, nyertesei és nyerészei- mondta Dr. Isaszegi János nyugalmazott vezérőrnagy

2024. Február 25. 09:09, vasárnap | Helyi

Hungarikum Fesztivál

A Hungarikum Fesztivál keretében kolbászízesítő versenyt rendeztek Karcagon a városi sportcsarnokban.

2024. Február 25. 08:00, vasárnap | Helyi

A TALENTUM OVIBAN JÁRT A CSIGA DUÓ

A farsangi időszak végéhez közeledve látogattak el a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodába a Csiga Duó gyermekzenekar tagjai, akik dalaikkal jókedvre derítették az intézmény apraját-nagyját.

2024. Február 25. 07:00, vasárnap | Helyi

STÚDIÓNK VENDÉGE VOLT KESERŰ SÁNDOR ÚSZÓ SZAKEDZŐ

Stúdiónk vendége volt Keserű Sándor, a Karcagi Sportegyesület úszó szakedzője, aki a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepi rendezvényen Karcag Város Sportjáért díjban részesült.