Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2022. Február 05. 09:23, szombat | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A megye rendőrei az elmúlt napon két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, valamint öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival 2022. február 4-én 16 óra 15 perc körül Szolnok belterületén. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte azonos irányba haladó, majd forgalmi okból lassító személygépkocsi mögött, ezért hátulról nekiütközött. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – egy utas férfi 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg haladási sebességüket és a megfelelő követési távolságot tartsák be. A megelőzés a legjobb és legbiztosabb eszköze a balesetek elkerülésének.

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.